Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش الف به نقل از همشهری ، با قطعی‌هایی که طی چند روز گذشته در شبکه برق کشور شاهد بودیم، شاید یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی که تحت‌تأثیر آن قرار گرفت، حوزه ارتباطات بود. در بخش پهن‌باند ثابت، قطعی برق باعث شد که بخشی از ۱۰ میلیون کاربری که از مودم و روتر استفاده می‌کنند، نتوانند از این تجهیزات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طوری که شرکت مخابرات یکی از دلایل افزایش تماس‌ها با سامانه ۲۰۲۰ را در روزهای اخیر خارج شدن مودم‌های خانگی از مدار به‌علت قطع برق اعلام کرد. در بخش پهن‌باند سیار هم آنتن‌های اپراتورها یا اصطلاحا بی‌تی‌اس‌ها حدود ۲ساعت می‌توانند سرویس‌دهی کنند و اگر زمان قطعی برق بیش از این مدت ادامه یابد، با مشکل جدی مواجه می‌شوند. در واقع اگرچه ممکن است با قطعی برق، اینترنت به‌طور کامل قطع نشود، اما کُندی آن، ناگزیر است.

کندی اینترنت سیار

پوریا آسترکی، کارشناس فناوری ارتباطات در گفت‌وگو با همشهری، با اشاره به این که با قطعی برق، بی‌تی‌اس‌ها با مشکل مواجه می‌شوند، می‌گوید: «سرعت اینترنت در این شرایط با کاهش قابل توجهی مواجه می‌شود.»

او معتقد است که در هنگام قطعی برق کاربران، دیتای کمتری مصرف می‌کنند و این تنها به‌خاطر خارج شدن احتمالی بی‌تی‌اس‌ها از شبکه ارتباطی و کُندشدن سرعت اینترنت است.
آسترکی همچنین به این نکته اشاره می‌کند که در ساعاتی که برق قطع می‌شود، مصرف اینترنت پهن‌باند ثابت هم کاهش می‌یابد، چرا که روترها و مودم‌ها برای اتصال، نیاز به برق دارند.
او تأکید می‌کند که اگرچه ممکن است برخی از کاربران پهن‌باند ثابت که برقشان قطع نشده کیفیت بهتری را تجربه کنند، اما آن بخش از مردم که با قطعی برق مواجهند از داشتن اینترنت محروم می‌شوند.

مدیریت اپراتورها

قطعی‌های اخیر برق باعث شد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اپراتورها را ملزم به مدیریت اختلال‌های ایجاد شده در شبکه ارتباطی خود کند. به این ترتیب از آنها خواسته شد که تجهیزات لازم ازجمله دیزل‌ژنراتورها و باتری‌های پشتیبان را برای تامین برق هاب‌سایت‌ها و سایت‌های بی‌تی‌اس تقویت و درصورت نیاز، کمبود یا اختلال در باتری‌ها را رفع کنند. همچنین ادارات کل آی‌سی‌تی در استان‌ها ملزم به بازدید و بررسی میدانی سایت‌ها شدند تا درصورت وجود مشکل در تجهیزات پشتیبانی برق، هماهنگی لازم را برای رفع آن انجام دهند.

مشکل شارژ مجدد باتری بی‌تی‌اس‌ها

با این حال، یکی از مشکلاتی که با قطعی‌های مکرر و طولانی مدت در یک روز ایجاد می‌شود، زمان طولانی شارژ باتری‌ بی‌تی‌اس‌هاست که بین ۱۰ تا ۱۵ ساعت زمان می‌برد. این اتفاق باعث می‌شود که کاربران کُندی اینترنت را بیشتر احساس کنند، چون به‌احتمال زیاد تعدادی از بی‌تی‌اس‌ها از شبکه ارتباطی خارج می‌شوند.

مجید حقی، معاون امور پستی و ارتباطی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به زمان طولانی شارژ مجدد باتری‌های پشتیبان برق پس از تخلیه شارژ، می‌گوید: «با توجه به اینکه تجهیزات یکسوکننده‌های اپراتورها، هم برق سایت‌ها را تامین می‌کنند و هم شارژینگ باتری را انجام می‌دهند، به همین دلیل اگر قطعی‌های برق به تناوب و در بازه‌های زمانی کوتاهی اتفاق بیفتد، تجهیزات پشتیبان برق سایت‌ها هم برای رفع مشکل کافی نیستند؛ به همین دلیل لازم است شرکت توانیر درتصمیم‌گیری برنامه زمانبندی قطعی برق، محدودیت‌های تکنولوژی تجهیزات را درنظر بگیرد.»

همین موضوع، باعث انتشار یک اطلاعیه از سوی یکی از اپراتورهای مسلط کشور شد. این اپراتور در بخشی از اطلاعیه خود تأکید کرد: «باتری‌های به‌کار رفته در سایت‌های ارتباطی ایرانسل در شرایط قطع برق، امکان ادامه خدمات‌رسانی چندساعته سایت را فراهم می‌کنند.

با وجود این، در وضعیت فعلی که قطعی مکرر و پیوسته برق، همه روزه با فواصل زمانی کوتاه در حال رخ دادن است، نه ‌تنها امکان شارژ مجدد باتری‌های پشتیبان سایت‌های ارتباطی فراهم نیست، بلکه تجهیزات ارتباطی سایت‌ها، در معرض آسیب شدید و جدی قرار دارند.»

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید عباس حسینی در نشست مشترک با سرمایه گذار چینی در ساری، افزود: این میزان سرمایه گذاری برای تهیه ماشین آلات کشاورزی، مونتاژ و راه اندازی خط تولید این تجهیزات در مازندران سرمایه گذاری خواهد شد.

وی اظهار داشت: بر اساس زمانبندی های تعیین شده در گام نخست برخی از قطعات و تجهیزات کشاورزی از چین وارد خواهد شد و در گام های بعدی مونتاژ و راه اندازی خط تولید تجهیزات کشاورزی در مازندران تولید می شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان این که بر اساس همکاری مشترک و تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین این سرمایه گذاری در مازندران انجام می شود، خاطرنشان کرد: مازندران در سال گذشته ۵۲۰ تن کالا به ارزش ۱۶۷ هزار دلار به چین صادر کرده است.

حسینی ادامه داد: در سال گذشته؛ مازندران به صورت مستقیم بیش از هفت هزار تن کالا به ارزش ۲۲.۵ میلیون دلار از کشور چین وارد کرد.

وی با اشاره به اینکه برای جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار در این خطه از شمال از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد، ادامه داد: همکاری مشترک مازندران و چین چند بعدی است که با برگزاری نمایشگاه مشترک و معرفی توانمندی های دو طرف تبادلات تجاری افزایش خواهد یافت و از طرف دیگر رونق و تبادل گردشگر بین مازندران و برخی از استانهای چین در دستور کار قرار گرفت.

این مقام مسوول تصریح کرد: برخی از استانهای چین به مواد غذایی و محصولات کشاورزی مازندران نیاز داردند که صادرات مازندران برای آنها افزایش خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی