Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات‌متحده از اپراتورها درخواست کرد که قطع سرویس مشترکان را تا 60 روز دیگر به تعویق بیندازند. کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات‌متحده از اپراتورها درخواست کرد که قطع سرویس مشترکان را تا 60 روز دیگر به تعویق بیندازند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، یک روز بعدازاین که کمیسر جسیکا روزنورسل از کمیسیون ارتباطات فدرال درخواست کرد که در پاسخ به شیوع ویروس کرونا اقدامات تعجیلی انجام بشود، این آژانس فدرال از تعهد جدیدی برای متصل نگه‌داشتن مردم آمریکا به یکدیگر پرده‌برداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این تعهد از کمپانی‌های تلکام درخواست کرده است که خدمات خود را برای تمامی مشترکان مسکونی و تجاری کوچکی که به دلیل شیوع کرونا نمی‌توانند هزینه‌های اشتراک خود را پرداخت کنند، ادامه بدهند. این سازمان همچنین از این کمپانی‌ها درخواست کرد که هات اسپات وای‌فای خود را باز بگذارند.
 
در حال حاضر حدودا 70 کمپانی توافق کرده‌اند که به این تعهدنامه پایبند باشند. فهرست این کمپانی‌ها علاوه بر چهار اپراتور اصلی مخابراتی از قبیل AT&T، اسپرینت، تی-موبایل و ورایزن، شامل کمپانی‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی نظیر کام کست و گوگل فایبر نیز می‌شود.
     
البته برخی کمپانی‌ها نظیر کام کست و AT&T این تعهد را مازاد بر اقداماتی انجام می‌دهند که پیش‌ازاین در رابطه با شیوع ویروس کرونا اتخاذ کرده بودند. برای مثال کام کست در روز پنج‌شنبه اعلام کرد که سرعت پهنای باند را برای مشتری‌های کم‌درآمد خود از 15 به 25 مگابیت در ثانیه خواهد رساند.
 
همچنین آجیت پای به‌عنوان رییس کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد که از کمپانی‌ها به‌صورت غیررسمی درخواست کرده است  که قوانین مرتبط با استفاده منصفانه حجم اینترنت را تا حد ممکن راحت‌تر کنند و همچنین هزینه‌های تماس‌های با برد زیاد خود را تا حد زیادی کاهش بدهند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت آمریکا کرونا کمیسیون ارتباطات فدرال کمپانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

براساس گزارشی به نقل از وزارت خارجه آمریکا، مقامات چین از ادامه مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای با ایالات متحده پس از مذاکرات نوامبر ۲۰۲۳ خودداری کرده و به گزینه‌های پیشنهادی «پاسخ اساسی» ارائه نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری «سمافور» رامروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد: «متأسفانه، جمهوری خلق چین از برگزاری جلسه بعدی خودداری کرده و پاسخی اساسی به گزینه‌های پیشنهادی ما ارائه نکرده است.»

این مقام افزود، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده پیشنهاد کرده است که «گام‌های عاقلانه‌ای که خطرات اساسی درگیری و تشدید کنترل‌نشده در حوزه‌های هسته‌ای و فضایی را بررسی می‌کند، صورت پذیرد.»

بر اساس این گزارش، این امر مستلزم بهبود مکانیسم ارتباط بحران بین کشورها، ارائه اطلاعیه‌هایی پیش از آزمایش موشک‌های بالستیک استراتژیک و کاهش تنش در فضاست.

«لیو پنگیو» سخنگوی سفارت چین در واشنگتن با اشاره به ۵۰۰۰ کلاهک هسته ای آمریکا به این وب‌سایت خبری گفت ایالات متحده باید «دیپلماسی مگافون» خود را متوقف کند.                              او  از کشورهایی که زرادخانه‌های هسته‌ای قابل توجهی دارند، خواست تا آن‌ها را کاهش دهند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا